4. Novice

STRUCTA - Na NOVO pokrito!

datum: 18.06.2021

Nova vlaknocementna strešna kritina Structa - povsem nov pogled na streho!

Začeli smo s prodajo novih strešnih plošč STRUCTA, ki so na voljo v 7 naravnih barvah.

Nova kritina, nova oblika

Nova vlaknocementna strešna kritina Structa navdušuje s svojo tekočo geometrijo, trdnostjo in vzdržljivostjo. Medsebojni preplet valov in ravnine ustvarja eleganten in strukturiran videz strehe. Prijeten in razgiban videz kritine se lepo vključuje tako v okolje urbanih središč, kot podeželja. Zahvaljujoč velikemu formatu plošč je Structo mogoče hitro in ekonomično namestiti, plošče pa ustrezajo sodobnim arhitekturnim zahtevam in skoraj vsem oblikam strehe ter za strešne naklone od 11° dalje. Dovršene lastnosti visoko prilagodljivega materiala vlaknocementa ter proizvodni postopek, ki je preizkušen že vrsto let, zagotavljajo strešnim ploščam Structa najvišjo kakovost.

e-podpis_STRUCTA_small

 Vsaka strešna plošča pritrjena kar dvakrat

Seveda pa je še bolj kot stil in barve, pomembno to, da kritina zagotavlja varnost objekta pred zamakanjem in vetrom. In STRUCTA oboje opravlja z odliko. Vsaka strešna plošča je namreč na strešno konstrukcijo pritrjena dvakrat, zato je izjemno odporna proti nevihtam. Poleg tega ima visoko nosilnost, je zmrzlinsko odporna, vodo nepropustna, ognjevarna ter zagotavlja udobno domačnost ter varčnost pri vzdrževanju objekta. Zaradi nizke mase je idealna rešitev tudi pri obnovi starejših ostrešij, ker ne zahteva predelave strešne konstrukcije.

Swisspearl_Banner_Dinamicen_STRUCTA_336x280px_maj2021

Slovenska proizvodnja

Podjetje Eternit Slovenija že več kot 20 let proizvaja vlaknocementno strešno kritino Valovitka ter trži tudi ostale vlaknocementne izdelke Swisspearl (ravno kritino, fasadne plošče, cvetlična korita, vrtno pohištvo). Nova Structa se proizvaja v Anhovem po podobnem postopku kot vse ostale vlaknocementne plošče. Dolga življenjska doba, trajnost in vsestranskost Structe so namreč v prvi vrsti odvisni prav od materiala, njegovih odličnih mehanskih lastnosti in dolgoletnih izkušenj vlaknocementne proizvodnje.

Zgibanka Structa

Navodila za pokrivanje Structa