Gdpr

Izjava o zaupnosti podatkov - SI

Izjava o zaupnosti podatkov pojasnjuje načine upravljanja s podatki osebne narave, ki velja za spletno stran www.eternit.si.


Za naše podjetje je varovanje vaše zasebnosti in podatkov zelo pomembno. V tej izjavi vas želimo obvestiti o tem, katere podatke podjetje Eternit Slovenija zbira ob obisku spletne strani ter v katere namene so podatki uporabljeni.


Podatki o uporabniku


Če na naši spletni strani naročite informacijsko gradivo, bomo shranili določene informacije, ki ste nam jih posredovali; na primer: ime, priimek, e-mail, naslov ali ime vašega podjetja. Vpis osebnih podatkov na spletni strani je nujen in potreben izključno samo za pravilno izvajanje storitev oziroma naročil.


V kolikor se strinjate pa bomo vaše osebne podatke uporabili tudi za namen obveščanja o našem podjetju in izdelkih, ki bi vas utegnili zanimati.


V kolikor v bodoče ne bi več želeli prejemati informativnega gradiva in ostalih informacij, nam lahko kadarkoli pošljite e-mail na naslov info@eternit.si, z željo po odjavi.


Zaupnost osebnih podatkov


Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem mestu v podjetju skrbno varujemo. Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo naročil in izboljšanja delovanja spletnega mesta. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam. 


Tehnični podatki (Piškotki in Google Analika)


Ob obisku naše spletne strani, se beležijo običajni tehnični podatki o vaši povezavi, ki bodo uporabljeni anonimno in bodo služili kot osnova za izdelavo statistik o uporabniškem vedenju, s čimer bomo lahko še naprej izboljševali prijaznost do uporabnikov na naši spletni strani.


Povezave


Izjava o zaupnosti je veljavna le na spletni strani podjetja Eternit Slovenija in ne velja za podjetja, ki imajo povezavo na našo spletno stran.


Pišite nam


Če imate še več vprašanj ali želite imeti še več informacij o objavljenih podatkih, vas prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov: info@eternit.si.