esal-lead-vintago

Vintago

 

 

 

 


Swisspearl Vintago

Naravna pristnost, razgibanost in edinstvena površina


Mineralen material vlaknocement in brušena tekstura površine poskrbita za naravno pristnost, razgibanost in edinstveno površino plošče Vintago. Postopek grobega brušenja zagotavlja naravno hrapavo površino, ki poudarja prvinskost vlaknocementne plošče. Značilna neenakomerna površina in odtenki v izmeničnosti svetlobe in senc izpostavljajo edinstvenost izdelka.

Naravna pristnost, razgibanost in edinstvena površina:

Vintago barve.jpg

Neomejene možnosti oblikovanja

Oblika, barve in formati

Vintago je barvana vlaknocementna plošča. Lahko jo kombinirate v različnih velikostih, razrezih in barvah, kar vam omogoča raznolike in estetske poudarke zunanjosti in notranjosti objektov.

Format in razrez
Vintago je na voljo v formatu Largo.
Največja uporabna dimenzija 3050x1250x8mm se lahko poljubno razreže.


Premaz proti grafitom
Naš izjemno odporen high resistance (HR) premaz površine zaščiti plošče pred posebej močno umazanijo in grafiti, kar zagotavlja trajen videz objektov. Dolgoročna barvna obstojnost našega materiala je zagotovljena ne glede na to, kje na objektu se Vintago nahaja. Razlog za to je visokotehnološki premaz plošče Vintago, ki omogoča odpornost plošče proti vremenskim vplivom in jo tudi odlično ščiti pred umazanijo. Premaz ne vsebuje formaldehida in mehčal.


Barve
Barvni spekter plošče Vintago obsega 10 medsebojno usklajenih barvnih odtenkov od bele do antracitne, ki omogočajo številne kombinacije.


Polaganje
Uporaba plošč Vintago je enostavna – polagajo se lahko plosko ali prekrivno ter se vidno ali nevidno pričvrstijo. Podrobnosti o montaži najdete v tehnični dokumentaciji Largo.


Požarna klasifikacija
A2-s1, d0


Okoljski certifikati / standardi
Okoljska deklaracija proizvoda po ISO 14025 in EN 15804
 


Vintago predstavitvena škatla z vzorcem

Prejmite brezplačen vzorcev Vintago

Za brezplačen vzorec izdelka izpolnite spodnji obrazec. Z veseljem vam bomo poslali vzorec izdelka ali poskrbeli za individualno srečanje z vami. Naj bo Vintago vaš navdih.